Despre noi

Adela DADU
Ghid de turism/ Consultant turism marketing & vanzari

Adela Dadu, ghid de turism
Adela Dadu, ghid de turism

Numele meu este Adela Dadu iar povestea mea ca ghid incepe in 2005 cand am avut sansa sa lucrez la Hollywood Universal Studios, California. A fost o experienta minunata sa le povestesc oamenilor despre Rmania (Transilvania si povestile cu Vlad Tepes i-au captivat cel mai mult, evident).

Inapoi, acasa in Sibiu mi-am inceput activitatea in turism in anul 2007  cand Sibiul a fost Capitala Culturala Europeana.  Am lucrat ca voluntar pentru organizarea diverselor evenimente culturale si sportive dar si ca ghid pentru grupuri oficiale. Astfel, de atunci am lucrat doar in domeniul turismului la Centrul de Informare Turistica (Primaria Sibiu si Aeroport), Biroul de Promovare si Dezvoltare in Turism (Primaria Sibiu), Asociatia Judeteana de Turism Sibiu, la departamentul de marketing si vanzari al unui hotel de 4*.

In tot acest timp mi-am continuat si activitatea de ghid si am avut oportunitatea de a cunoaste oameni din intreaga lume, turisti carora le-am impartasit din fascinantele povesti ale Sibiului si imprejurimilor.

Din 2012 lucrez ca ghid free-lancer si organizez vizite in Sibiu, excursii de o zi in partea de sud-est a Transilvaniei, ture tematice, ture active in zonele deluroase si montane invecinate si diferite pachete turistice pentru turisti din peste 35 de tari.

Am absolvit Facultatea de Limbi Moderne Aplicate si vorbesc limbile engleza, franceza si spaniola; detin, de asemenea, un masterat si brevet in domeniul turismului. Experienta mea in marketingul turistic si al hotelariei m-a ajutat sa activez ca si consultant in acest domeniu (pentru destinatii turistice si structuri de cazare).

Iulian PANESCU
Ghid montan

Nascut in orasul Victoria, pe plaiurile fagarasene, am indragit muntii inca de mic copil …Tatal meu mi-a fost un bun indrumator si mi-a indreptat privirea catre munti.

Meseria de salvamontist mi-a adus foarte multe satisfactii pe plan profesional, dorinta de a salva vieti facandu-ma sa devin un om  cu un caracter puternic. Cu o activitate de peste 12 ani în domeniul ghidajului montan, am condus grupuri din: Germania, Anglia, Scoţia, Franţa, Finlanda, Spania, Estonia, Slovacia, Mexic, Italia, Croatia, S.U.A, Canada, Polonia, Austria, Olanda, Rusia si Romania.

Am activat  ca salvator montan la Serviciul Public Salvamont Sibiu si Victoria si Ghid montan – MountainGiude Sibiu. De cativa ani organizez ture montane de vara si iarna in zona muntilor Cindrel, Fagaras, Piatra Craiului, Bucegi, Retezat.

Pentru mai multe detalii ne gasiti si pe www.mountainguide-sibiu.ro, www.visitsibiu.com sau www.transylvania-guide.ro!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s