Transylvania-Guide Sibiu in reviste de profil din Marea Britanie

Marketingul şi promovarea, în orice formă, sunt elementele esenţiale în dezvoltarea turismului. Atât eu (Adela) cât şi Iulian ne-am străduit în ultima vreme să promovăm pe cât posibil zona Sibiului (dar şi a Transilvaniei) la nivel naţional dar mai ales internaţional. Experienţele turiştilor noştri şi feedback-ul lor sunt cele mai importante instrumente de promovare.

Materialele promoţionale, portalurile web, apariţiile pe diverse directoare, newslettere informative, participări la târguri – toate sunt importante însă, mai credibil decât toate acestea şi mai de impact decât o campanie de promovare pe buget enorm la nivel de Minister, poate fi un astfel de articol ca cel de mai jos, o mărturie sinceră a unui turist care a trăit o experienţă minunată în Făgăraş.

Adventure Travel Magazine

Roger Bunyan, un turist din Marea Britanie a venit in octombrie alături de ginerele său, Nikoli, pentru un sejur de 3 zile prin munţii Făgăraş in compania lui Iulian (www.mountainguide-sibiu.ro).

Roger a revenit pentru a treia oara,  şi asta pentru că, inca de la prima sa tura, a fost fascinat de peisaj: Imaginaţi-vă cele mai frumoase peisaje din Lake District, Snowdonia sau Scottish Highlands. Gândiţi-vă  că zona se află la peste 2.400m; adăugaţi mixul de flora şi fauna alpine si văile sălbatice iar apoi incercaţi să vă imaginaţi aceşti munţi. Pe o lungime de 80 km Făgăraşii, denumiţi “Alpii Transilvaniei”, formează o creastă orientată dinspre est spre vest, în Carpaţii Meridionali. Sunt impresionanţi!

Roger a fost atât de impresionat de această zonă şi serviciile oferite de un ghid montan specializat (Iulian) încât a scris un articol despre Aventura sa prin Făgăraş în una dintre cele mai cunoscute reviste de profil din Marea Britanie – Adventure Travel Magazine (o revistă cu aprox. 6 mil abonaţi).

Expediţia lui Roger în Carpaţii României va continua cu o tură de 3 zile, cel mai probabil în zona Retezat, tot alături de Iulian.

Articolul a fost publicat în ediţia martie-aprilie a revistei şi descrie în amănunt tura efectuată de cei doi turişti alături de Iulian, dar şi informaţii practice legate de zonă, posibile ture şi contactul unor ghizi profesionişti cum ar fi…Transylvania-Guide Sibiu🙂

Articol Adventure Travel Magazine Articol Adventure Travel Magazine2

Lasă un comentariu